Voorstel ronde; Jelmer

Om jou een leuke dag bij Kartbaan Leeuwarden te laten beleven hebben
wij een enthousiast team samengesteld die je met veel plezier begeleid.
Wij stellen ons team graag aan jullie voor!


Hey! Mijn naam is Jelmer Bouma, ik ben 21 jaar en geboren in Leeuwarden. Mijn carrière is begonnen na het afronden van de opleiding handhaving, toezicht en veiligheid (Politie). Al sinds dat ik een kleine jongen ben weet ik dat ik in de toekomst graag werkzaam wil zijn bij de politie. Tijdens mijn opleiding was ik werkzaam bij de Jumbo. Hier heb ik ongeveer twee jaar gewerkt. Toen Kartbaan Leeuwarden op mijn pad kwam leek het me leuk om iets anders te proberen. Inmiddels ben ik nu al 2,5 jaar werkzaam bij Kartbaan Leeuwarden, waarvan ik 1,5 jaar leidinggevende ben op de baan. Het begeleiden van gasten en samenwerken met mijn leuke collega’s maken mijn werkzaamheden een stuk leuker. Op het werk worden mooie vriendschappen gemaakt zoals nergens anders.

Heb je een vraag en zie je mij lopen? Tik me gerust aan!