Kinderfeesten

Kinderfeestjes waar elk kind blij van wordt

Welk kind droomt er nou niet van om als coureur over het asfalt te razen? Tijdens een sportief en actief verjaardagsfeestje kan deze droom werkelijkheid worden.  De kinderen nemen het tegen elkaar op tijdens een heat karten. Vervolgens kunnen de kinderen genieten van een lekkere snack en wat drinken.

Actie en daarna smikkelen

Er zijn verschillende kinderfeestjes te boeken. Hieronder vind je een overzicht.

Wil jij jouw feestje helemaal compleet maken? Bestel dan één van de onderstaande menu’s bij je te gekke feestje!

Veel gestelde vragen

Wat is de minimum lengte of leeftijd voor karten?

Vanaf 8 jaar en een minimale lengte van 1,40m is het mogelijk om in een kinderkart te rijden. Kinderen die jonger zijn dan 8 of kleiner zijn dan 1.40m kunnen samen met een volwassene in een speciale duokart rijden. Zit je kind net rond de 1.40m? Kom dan even langs om te passen! Het kan soms zijn dat de benen net te kort zijn, ook al zijn zij 1.40m of langer.

Vanaf een jaar of 12 kan er in een kart voor volwassenen gereden worden. Er wordt vooraf aan het rijden wel bekeken of het kind goed bij de pedalen en het stuur kan. Is dit niet het geval, dan moet er nog in een kinderkart gereden worden.

Wat zijn de kledingvoorschriften voor het karten?

Het is voor iedereen verplicht om een overall aan te trekken.
Deze overalls stellen wij beschikbaar. Na het rijden kunnen deze weer terug worden gehangen in de omkleedruimte.

Tevens is het verplicht om dichte schoenen met een platte zool te dragen. Onder de helm dient een balaclava gedragen te worden. Heb je nog geen balaclava? Deze kan dan bij ons worden aangeschaft voor € 2,50. Deze mag je natuurlijk na gebruik mee nemen en eventueel de volgende keer weer gebruiken.

Wat doen jullie aan veiligheid?

Onze karts beschikken over driepuntsgordels en een rolbeugel. Tevens krijgt u voor aanvang van het karten een uitgebreide veiligheidsinstructie. Tijdens de heat zijn onze ervaren baanofficials te allen tijde aanwezig.

Waar moeten wij om denken als het om veiligheid gaat?

Het is verboden om een kart te besturen na het gebruiken van alcoholhoudende of verdovende middelen.
Heb je medische klachten? Dan adviseren wij u goed te overwegen of het verantwoord is om te gaan karten.

Stel je eigen arrangement op maat samen

Benieuwd geworden naar het arrangement dat het beste bij jouw evenement past? Neem dan direct contact met ons op.

Neem contact op

Lasergamen

Terug van weggeweest! Kom nu lasergamen in ons compleet vernieuwde area! Dit speelveld bestaat uit meerdere verdiepingen en heeft een totaaloppervlakte van 500m2. Met speciale rook-...
Lees meer

Karten

Jouw eerste stappen in de race wereld

Karten als ontspanning of als sport Karten is ideaal om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de racesport. De meest bekende vorm van...
Lees meer

Kinderfeesten

Voor Alle leeftijden

Kinderfeestjes waar elk kind blij van wordt Welk kind droomt er nou niet van om als coureur over het asfalt te razen? Tijdens een sportief...
Lees meer