Kinderkartlessen

Word jij net zo’n succesvolle coureur als Max Verstappen?

Stel, jouw zoon of dochter heeft de interesse om te gaan racen. Dan is karten de eerste stap. Bijna alle formule 1 rijders zijn begonnen met karten. Daardoor is de kartsport een van de eerste stappen om in de autosport te komen. Elke zondagochtend kartles voor beginners en gevorderden.

Is uw kind 7 jaar en minimaal 1.40m lang. En wil hij/zij graag racen? Kom dan snel een keertje langs.

Praktijk

Bij ons op Kartbaan Leeuwarden geven wij uw kind de gelegenheid om alle fijne kneepjes van het karten te leren. Tijdens de lessen krijgen de kinderen oefeningen waarmee ze tijdens die les aan de slag gaan. Tussendoor zijn er pauzes waarin de kinderen de tijd krijgen om vragen te stellen. 

Theorie

Hierbij krijgen de kinderen uitleg over waarom je bepaalde acties uitvoert en wat er gebeurt met je kart, hoe je remt en hoe je stuurt. Tijdens de theorielessen wordt er ook aandacht gegeven aan de racelijnen.

Lessen

We hebben kartlessen voor zowel beginners als gevorderden.  De les wordt onderverdeeld in een klein stuk theorie (15 min) en de rest van de les wordt in de praktijk behandeld. Hierdoor hebben we genoeg aandacht voor iedereen.

Er worden tijdens de kartlessen 5 lessen gegeven, dit is een pakket. Binnen deze 5 lessen wordt alle basis informatiegegeven van het karten (Theorie en praktijk). Na deze 5 lessen wordt het examen afgenomen waar de informatie in wordt verwerkt.

Wanneer?

De lessen zijn gepland op zondagochtend van 08.00u. tot 10.00u. en van 10.00u. tot 12.00u.
Eén kartles duurt gemiddeld 2 uur. 

Start volgende cursus: september 2024

Kosten basiscursus:

€ 200,- per cursus.

(5 lessen en een examen)

Schrijf je nu in!

  Per mail ontvang je dan een bevestiging en meer informatie.

  Stel je eigen arrangement op maat samen

  Benieuwd geworden naar het arrangement dat het beste bij jouw evenement past? Neem dan direct contact met ons op.

  Neem contact op

  Lasergamen

  8 november geopend!

  Terug van weggeweest! Kom nu lasergamen in ons compleet vernieuwde area! Dit speelveld bestaat uit meerdere verdiepingen en heeft een totaaloppervlakte van 500m2. Met speciale rook-...
  Lees meer

  Karten

  Jouw eerste stappen in de race wereld

  Karten als ontspanning of als sport Karten is ideaal om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de racesport. De meest bekende vorm van...
  Lees meer

  Kinderfeesten

  Voor Alle leeftijden

  Kinderfeestjes waar elk kind blij van wordt Welk kind droomt er nou niet van om als coureur over het asfalt te razen? Tijdens een sportief...
  Lees meer